Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
De engelse bulldog algemeen / Re: Het is tijd..........
« Laatste bericht door Margriet Gepost op 31 oktober 2017, 21:14:56 »
Veel sterkte :cry:
2
De engelse bulldog algemeen / Re: Het is tijd..........
« Laatste bericht door amber Gepost op 31 oktober 2017, 19:51:28 »
Ach !  :cry: :cry: :cry: Wat hopeloos moeilijk  :pffff: :pffff:

Maar ja , als leven lijden wordt ... en er geen plezier meer is .... dan is het aan ons om de moeilijke maar liefdevolle keuze te maken

Ik wens jullie sterkte  :kiss: :kiss: :kiss:
3
De engelse bulldog algemeen / Het is tijd..........
« Laatste bericht door Edwin Gepost op 31 oktober 2017, 13:32:37 »
Het is tijd. Beer heeft er geen plezier meer in. Het gaat slechter.
Verleden week de tramadol met 20mg verhoogd, maar echte verbetering zie ik niet.

Hij had het nog altijd naar zijn zin, en dat was mijn graadmeter, dit is nu weg, dan is het tijd. Ik twijfel nog wel hoor, je blijft zoeken naar de goede dingen, maar objectief gezien is het denk ik tijd.

Heb de afspraak gemaakt, vanmiddag 17:00, ze blijft voor ons op de praktijk, eigenlijk is de praktijk dan gesloten en we hebben pilletje om hem rustig te houden als we er heen gaan. Wat moeilijk weer zeg......  :cry: :cry: :cry: :cry:
4
Frontpage / Re: 'Dierenartsen rekenen vaak absurde bedragen'
« Laatste bericht door Margriet Gepost op 5 oktober 2017, 12:36:36 »
helemaal eens met jullie!
5
De engelse bulldog algemeen / Re: Beer
« Laatste bericht door Margriet Gepost op 5 oktober 2017, 12:32:20 »
 o/ Ja lekker (mis)bruik maken van je leeftijd, lekker bij de baas liggen 's avonds...
6
De engelse bulldog algemeen / Re: Beer
« Laatste bericht door Edwin Gepost op 5 oktober 2017, 11:45:04 »
Nog hetzelfde. Zoekt wel meer de genegenheid op in de avond, wil dan graag op de bank bij me liggen. Misschien omdat hij ziet dat Eva het altijd doet. Verder staat hij nog steeds te blaffen als het eten in de bakken doen langer dan 30 seconden duurt, staat hij er als eerste bij een stukje Rodi worst, hij ziet het al als ik een mes pak voordat de koelkast open gaat, en daagt me nog elke dag 2 tot 3 keer uit voor wat spelen.

Zaterdag wordt hij 10 en komt Jack de hele dag om te vieren!  o/ o/
7
De engelse bulldog algemeen / Re: Beer
« Laatste bericht door amber Gepost op 5 oktober 2017, 10:52:19 »
Alles nog steeds goed met Beer ?
8
Frontpage / Re: 'Dierenartsen rekenen vaak absurde bedragen'
« Laatste bericht door Edwin Gepost op 4 oktober 2017, 17:30:23 »
Kortom ben ik blij met mijn DA, niet te duur, en stuurt door naar Sleeuwijk als het een operatie moet zijn die ze niet vaak zou doen of een specialisme nodig heeft.

Ik denk dat dit toch grotendeels ook door die idiote ziekenhuizen komt. Een hoop dierenartsen zien ineens het 'licht' en gaan een beetje onder de absurde prijzen van die dierenziekenhuizen zitten waardoor bij hen het geld lekker binnen kan stromen.

En die dure ziekenhuizen? Die zijn zo gegroeid door de verzekeringen vermoed ik. Het wordt toch betaald, dus we gaan lekker omhoog met die prijzen! Van waar kennen we dat toch? Ow wacht..... ONZE medische zorg!
9
Frontpage / Re: 'Dierenartsen rekenen vaak absurde bedragen'
« Laatste bericht door amber Gepost op 4 oktober 2017, 17:04:26 »
Ik snap dat een d.a in hartje stad een fikse huurprijs voor een pand kan hebben

Maar verder wil ik transparantie , hoe komt men op die prijs uit en wat kan ik daarvoor verwachten
Het loont altijd de moeite om te vergelijken , goedkoop kan uiteindelijk duurkoop worden
En visa versa natuurlijk
Er zijn mensen die bij de d.a om de hoek een operatie uit laten voeren terwijl men daar helemaal geen ervaring mee heeft
Maar het is goedkoop , ingreep valt tegen . En men gaat wel naar een deskundige . Dan ben je duur uit ja
Maar er komen ook belachelijke prijzen voorbij . Terwijl de behandeling exact hetzelfde is bij een ander
Ik heb het helemaal niet op het type reken -je -rijk - d.a
Een goede d.a behoort een hart voor mijn dier te hebben , ik moet er vertrouwen in hebben
10
Frontpage / 'Dierenartsen rekenen vaak absurde bedragen'
« Laatste bericht door Edwin Gepost op 4 oktober 2017, 13:38:55 »

Met je hond of kat naar de dichtstbijzijnde dierenarts? Check dan eerst even de prijs. Sommige dierenartsen rekenen vier keer zoveel voor precies dezelfde behandeling als hun collega, een paar straten verderop.

Sinds vandaag is het een stuk makkelijker om de tarieven van de dierenartsen te vergelijken. Vergelijkingssite Dierenartskiezen.nl heeft de prijzen voor de meest voorkomende behandelingen geïnventariseerd én stelt vast dat er forse verschillen zijn.

Zo vraagt een dierenarts in het Brabantse Berlicum 225 euro voor de sterilisatie van een grote hond van 40 kilo. In Hillegom rekent een dierenarts voor precies eenzelfde behandeling 595 euro.

Een sterilisatie van een konijn kan soms bijna vijf keer duurder uitpakken. In het Friese Wommels wordt een konijn bijvoorbeeld ingeënt voor 15 euro, in Renkum telt zijn baasje 69,50 euro neer.

Verder blijken dierenartsen in de Randstad gemiddeld tien procent duurder dan daarbuiten als het gaat om castraties, sterilisaties en de meest toegepaste inentingen. Een ruimer aanbod van dierenartsen in de buurt leidt dus niet per se tot lagere prijzen.
Frustratie

De bedenkers van de pijsvergelijker zijn tot het initiatief gekomen uit 'eigen ervaring en frustratie'. ,,De hond van een collega moest een gebitsbehandeling ondergaan, na een rondje bellen bleek het prijsverschil op te lopen tot 200 euro'', reageert initiatiefnemer Edwin Paardekooper.

Met het platform willen de initiatiefnemers ook de baasjes met een kleine portemonnee helpen. Máár het is niet alleen de prijs die telt, want bezoekers van de site kunnen hun dierenarts ook beoordelen op service en kwaliteit.

Overigens zijn niet alle dierenartsen terug te vinden op de site. Sommigen weigeren hun tarieven prijs te geven. Paardekoper: ,,Dan heb je toch iets te verbergen? De consument is hiervan de dupe en weet niet dat hij te veel betaalt.''
Tuincentra

Op de vergelijkingssite zijn overigens de tuincentra en bouwmarkten niet meegenomen. Die hebben ook steeds vaker een dierenarts in huis én deze rekent vaak een veel lagere prijs dan de dierenartsen om de hoek. Doordat ze geen pand hoeven te huren, pakt hun rekening sowieso lager uit. Dit tot frustratie van dierenartsen die vinden dat dierengeneeskundige daarmee een prijsstuntartikel wordt.

Bron:
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
Powered by EzPortal